Καλοκαιρινή Διακόσμηση με Tropical Style! #Summer Decor

Καλοκαιρινή Διακόσμηση με Tropical Style 6+1 βήματα

Μερικοί έχετε δει το τωρινό tropical style να υπάρχει γύρω σας στα 80s, μερικοί το βλέπετε για πρώτη φορά. Σίγουρα είναι ένα εκκεντρικό στυλ διακόσμησης για τους πιο τολμηρούς, αλλά ακόμη και μία δύο πινελιές από tropical elements μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε δωμάτιο!

Δεν είναι καιρός να φοβόμαστε το στυλ και τη διαφορετικότητα! Το καλοκαίρι είναι ευκαιρία να πειραματιστούμε με ό,τι διαφορετικό θέλαμε πάντα να δοκιμάσουμε!

Για τους πιο τολμηρούς λοιπόν, δείτε εδώ 7 βασικά βήματα για να δημιουργήσετε το δικό σας τροπικό παράδεισο!
Το τροπικό στυλ βασίζεται στην αρχή του “bring the outdoors, inside”! Πολλά tropical elements εμφανιστήκαν κατά τη δεκαετία του 80 και ξανακάνουν τον κύκλο τους αυτό το καλοκαίρι.
Το τροπικό στυλ έχει να κάνει με την άνεση, την απλότητα και τον εκλεκτικισμό. Είναι ζεστό και φιλόξενο αλλά ταυτόχρονα δροσερό και κεφάτο! Ό,τι πρέπει δηλαδή για το καλοκαίρι!

Μένει κοντά στα φυσικά στοιχεία, όπως η θάλασσα, ο ουρανός, τα φυτά, τα φρούτα και τα ζώα! Χρησιμοποιούνται έντονα χρώματα που μας φέρνουν τα τολμηρά 80’s στο μυαλό και όσοι τα νοσταλγούμε, σίγουρα θα αγαπήσουμε το tropical style!

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΣΕ ΤΡΟΠΙΚΑ ΜΟΤΙΒΑ

1. Ταπετσαρία σε τροπικά μοτίβα!

Μπορεί να μη συνηθίζεται να βάζουμε ταπετσαρίες σε τοίχους, αλλά τοποθέτηση του τροπικού μοτίβου σε έναν τοίχο του σαλονιού σας σίγουρα θα απογειώσει το χώρο σας! Μπορείτε αντίστοιχα να τοποθετήσετε μία ή δύο λωρίδες αν δε θέλετε να γεμίσετε τον τοίχο, και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα!

Artboard-10ΕΝΤΟΝΑ ΜΟΤΙΒΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΝΤΟΝΑ ΜΟΤΙΒΑ ΜΕ TRIBAL ΣΧΕΔΙΑ

2. Έντονα μοτίβα Μη φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε έντονα μοτίβα με tribal σχέδια!

Καλοκαιρινά χρώματα με μπλε αποχρώσεις από τιρκουάζ μέχρι το βαθύ μπλε του ωκεανού, αλλά και σκούρα πράσινα που φέρνουν τη «ζούγκλα» στο σπίτι μας.

ΜΕΓΑΛΑ ΦΥΛΛΑ! ΤΡΟΠΙΚΑ ΦΥΤΑ

3. Μεγάλα Φύλλα! Τροπικά Φυτά!

Το πιο βασικό element του tropical style είναι η έντονη ύπαρξη φυτών στο σπίτι! Τοποθετήστε τροπικά φυτά και αφεθείτε ελεύθεροι να υπερβάλλετε! Αν θέλετε να πετύχετε το τροπικό καλοκαιρινό στυλ, δεν υπάρχει κανένα όριο στο πόσα φυτά θα βάλετε! Διαλέξτε φυτά με μεγάλα φύλλα και αφήστε πίσω τα παραδοσιακά λουλούδια!

Artboard-4

4. Αποχρώσεις 80’s!

Για τους νοσταλγούς των 80’s ήρθε η ώρα να ξαναδούμε τα έντονα χρώματα που τόσο μας έχουν λείψει! Από τα electric κίτρινα μέχρι τα πορτοκαλί και φούξια που κάνουν εντύπωση στο μάτι και δίνουν ένταση στο χώρο σας!

ANIMAL PRINT

5. Animal Print

Φέρνοντας τη ζούγκλα στο σπίτι, γιατί να μη φέρουμε μαζί και το ζωικό βασίλειο? Το tropical στυλ, είναι από τις λίγες περιπτώσεις που αισθητικά μπορείτε να συνδυάσετε με animal print μοτίβα! Προσοχή όμως! Το design του animal print βασίζεται στο παιχνίδι της ισορροπίας και χρειάζεται διακριτικότητα, οπότε φροντίστε να τοποθετήσετε μικρές πινελιές και μην το παρακάνετε!

AFRICAN TRIBAL ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΜΟΤΙΒΑ

6. African Tribal τέχνη και μοτίβα

Προσθέστε φυσικά στοιχεία όπως ακατέργαστο ξύλο, ή πλεκτό καλάθι, εμπνευστείτε από την αφρικάνικη τέχνη και τα απλά σταθερά επαναλαμβανόμενα μοτίβα της! Αφρικάνικες μάσκες ακόμη και διακοσμητικά αντίγραφα από όπλα και ασπίδες

ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΧΡΥΣΟΥ

7. Πινελιές Χρυσού

Για μία δόση πολυτέλειας προσθέστε μικρές πινελιές χρυσού στο δωμάτιό σας! Μέσα στα φυσικά στοιχεία της ζούγκλας η μικρή έκπληξη λαμπρότητας που προκαλεί το χρυσό στοιχείο κάνει υπέροχη αντίθεση και φέρνει μια υπέροχη πολυτέλεια στο χώρο σας! Μη φοβηθείτε να πάτε προς το μαξιμαλισμό καθώς το τροπικό στυλ προσφέρει ελευθερίες αυτοσχεδιασμού και εκλεκτικισμού!

Δημιουργήστε τον δικό σας τροπικό παράδεισο!

Δημιουργήστε τον δικό σας τροπικό παράδεισο
Τροπικό δωμάτιο με πράσινες αποχρώσεις
STORE LOCATOR

Ανακαλύψτε το δίκτυο των
εγκεκριμένων συνεργατών μας