Φωτογράφιση Γάμου στη νέα σας Κρεβατοκάμαρα!

Φωτογράφιση Γάμου στη νέα σας Κρεβατοκάμαρα

Ο γάμος είναι μια πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή ενός ζευγαριού. Και η επαγγελματική φωτογράφιση που επιλέξατε θα κρατήσει ζωντανές τις αναμνήσεις σας για πάντα. Καθώς επιλέγετε τις καλοκαιρινές τοποθεσίες για την ιδανική σας φωτογράφιση, δώστε μια πιο προσωπική νότα στις αναμνήσεις σας και προσκαλέστε τον φακό στη νέα σας γαμήλια κρεβατοκάμαρα! Κάνοντας τη φωτογράφιση του γάμου σας στη δική σας κρεβατοκάμαρα, δημιουργείται μία προσωπική ανάμνηση στον δικό σας πιο ιδιαίτερο χώρο! Θυμηθείτε να ακολουθήσετε 4 βασικά βήματα για να κανετε την φωτογράφιση των ονείρων σας. Υπάρχουν όμως κάποια βασικά πράγματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας προκειμένου η φωτογράφιση αυτή να είναι επιτυχημένη.

1. Διακοσμήστε την κρεβατοκάμαρα με τα αγαπημενα σας αντικείμενα

vintage-items-e1582313488630

Βάλτε τη δική σας πινελιά στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς σας, και δημιουργήστε το ιδανικό σκηνικό για τη φωτογράφισή σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Θα νιώσετε αυτομάτως άνετα και οικεία.

2. Θυμηθείτε να παραμείνετε αυθόρμητοι!

Γάμος -κρεβάτι

Προσπαθήσετε να ευχαριστηθείτε κάθε στιγμή της φωτογράφισης! Είναι μία μοναδική εμπειρία και το αποτέλεσμα θα σας κρατάει συντροφιά για την υπόλοιπη ζωή σας, στολίζοντας το σπίτι και την κρεβατοκάμαρα σας. Ξεχάστε τον φακό της μηχανής, διασκεδάστε και μείνετε αυθόρμητοι! Το φυσικό σας χαμόγελο είναι αυτό που θα στολίσει την κρεβατοκάμαρά σας για όλη τη ζωή σας!

3. Αφιερώστε το χρόνο που χρειάζεται!

Γάμος-αντράς-γυναίκα

Η επαγγελματική φωτογράφιση γάμου, είναι χρονοβόρα διαδικασία, και θυμηθείτε να μην κάνετε “εκπτώσεις” στον χρόνο που θα διαθέσετε. Αφιερώστε όσο χρόνο κι αν χρειάζεται για να πετύχετε την τέλεια φωτογραφία! Ευχαριστηθείτε το και αφήστε την στιγμή να σας συνεπάρει δίνοντας στις φωτογραφίες σας εναν τόνο χαράς και διασκέδασης. Κάθε φορά που θα μπαίνετε στην κρεβατοκάμαρα σας θα σας περιμένει εκεί μια έκρηξη αναμνήσεων!

4. Σκεφτείτε εξ αρχής ποιές φωτογραφίες θέλετε

Γαμός-μαξιλάρια

Συζητήστε με τον φωτογράφο σας από την αρχή για τις προτιμήσεις σας και τις επιθυμίες σας και εκείνος θα σας βοηθήσει να τις υλοποιήσετε. Όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά αν έχετε ένα σχέδιο εξ αρχής! Αν και ίσως οι αγαπημένες σας φωτογραφίες να είναι αυτές που δεν είχατε σχεδιάσει ποτέ!

Δημιουργήστε την δική σας μοναδική φωτογράφιση στην αγαπημένη σας κρεβατοκάμαρα JOIN! Επιλέξτε την αγαπημένη σας γαμήλια κρεβατοκάμαρα από τα Standart, Executive και Luxury Series της JOIN.

Επιμέλεια άρθρου & εικαστική επιμέλεια: Τάσος Αφένδρας

STORE LOCATOR

Ανακαλύψτε το δίκτυο των
εγκεκριμένων συνεργατών μας