Εγγυήσεις

Όλα τα προϊόντα της Join έχουν κατασκευαστεί από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και αντοχής με σκοπό να τα “χαρείτε” για πολλά χρόνια.

Η εγγύηση ισχύει μόνο εάν γίνει χρήση και χειρισμός του προϊόντος Join, όπως περιγράφεται στις οδηγίες χρήσεως που ακολουθούν και εφόσον έχει γίνει η καταχώριση του 16/ψήφιου κωδικού στην ενότητα της on-line εγγύησης.

Με την καταχώριση του κωδικού, ανήκετε στο Join Club, μίας ομάδας που απολαμβάνει ιδιαίτερα προνόμια, με ειδικές προσφορές για προϊόντα και υπηρεσίες!

Η εγγύηση δεν ισχύει:
1. Αν κάποιο προϊόν Join υποστεί αλλαγές ή επιδιορθώσεις χωρίς την άδεια της Join.

2. Αν δεν τηρούνται οι οδηγίες της Join σχετικά με τον καθαρισμό και τη συντήρηση του προϊόντος όπως αναγράφονται στο πιστοποιητικό αυθεντικότητας που συνοδεύει το προϊόν.

3. Στα υφάσματα, δερματίνες, δέρματα και στις ταπετσαρίες των προϊόντων Join.

4. Στα αξεσουάρ ασύρματης φόρτισης, καθώς και οι φορτιστές ασύρματης και ενσύρματης φόρτισης.

5. Στην περίπτωση που το προϊόν υποστεί άλλου είδους ζημία λόγω κακής συντήρησης ή κάποιου άλλου συμβάντος.

6. Αν αντί για το ανατομικό πλαίσιο της Join (Join Metal frame) έχει τοποθετηθεί άλλο πλαίσιο ή τάβλες.
(Το ανατομικό πλαίσιο της Join έχει 17 ανατομικές τάβλες με μεγίστη απόσταση 3,5 cm μεταξύ τους)

Κατά την υποβολή παραπόνων, πρέπει να παρουσιάζεται / εσωκλείεται το αρχικό τιμολόγιο ή η απόδειξη αγοράς καθώς και το πιστοποιητικό αυθεντικότητας.

Τυχόν παράπονα ή επισημάνσεις πρέπει να απευθύνονται στον προμηθευτή από τον οποίο αγοράστηκε ή κάποιον άλλον εξουσιοδοτημένο έμπορο των προϊόντων Join.

Στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα της Join, τους τρόπους πληρωμής και τις πιθανές εκπτώσεις. Είναι όμως σημαντικό να επιλέξετε για την αγορά μιας Join το εξουσιοδοτημένο κατάστημα της περιοχής σας ώστε να εξασφαλιστεί η σωστή παράδοση και τοποθέτηση του προϊόντος αλλά και η ομαλή διαδικασία χρήσης της εγγύησης στη περίπτωση που αυτή ζητηθεί.