Έξυπνες ιδέες για την καλοκαιρινή σας διακόσμηση

Ίσως ήρθε ο καιρός να ανοίξουμε τις πόρτες μας, να λούσουμε το σπίτι μας στο φως και επιτέλους να βγούμε έξω.

 

 

1. Βάλτε το μπλε χρώμα στο δωμάτιο!

Το μπλε μας προκαλεί ηρεμία και αισιοδοξία καθώς επίσης μας θυμίζει πως το καλοκαίρι καταφθάνει Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε καλοκαιρινό χαλί, ή κουβέρ κρεβατιού.

(Image credit: Future)

 

 

 

2. Προσθέστε φυτά εσωτερικού χώρου!

Το καλοκαίρι είναι πολύ εύκολο να τα συντηρήσετε καθώς υπάρχει άπλετο φως. Δίνουν δροσιά στο χώρο καθώς επίσης καθαρίζουν την ατμόσφαιρα του δωματίου και εξισορροπούν την υγρασία του αέρα. Μία ανθισμένη λεβάντα στο κομοδίνο ίσως είναι ό,τι πρέπει για ένα ευχάριστο ξύπνημα τους καλοκαιρινούς μήνες.
 

 

3. Επενδύστε σε κεριά σιτρονέλας!

Σίγουρα θα βοηθήσουν στον ύπνο σας καθώς θα απομακρύνουν τα κουνούπια από το δωμάτιο και το λεπτό καλοκαιρινό άρωμα λεμόνι δίνει φρεσκάδα στο χώρο.

 

 

 

 

 

4. Τα καλοκαιρινά μαξιλάρια είναι πλέον trend!

Τα χαρούμενα καλοκαιρινά χρώματα και τα αισιόδοξα μηνύματα εμφανίζονται πλέον σε κάθε σαλόνι!

 

5. Αδειάστε το χώρο από τα περιττά πράγματα του χειμώνα

Όσο και να αγαπάμε το σπίτι μας, το καλοκαίρι θέλουμε να έχουμε λιγότερες οικιακές σκοτούρες και να αφιερώνουμε το χρόνο μας σε εμάς! Το καλοκαίρι σημαίνει «μόνο τα απαραίτητα»!

 

Η ζέστη επηρεάζει τον ύπνο μας. Είναι γνωστό πως η ποιότητα του ύπνου είναι καλύτερη όταν βρισκόμαστε σε δροσερό περιβάλλον. Όμως το καλοκαίρι στην Ελλάδα δε δίνει πάντα τη δροσερή άνεση που χρειαζόμαστε. Ποιος δεν έχει παλέψει με τον ανεμιστήρα ή το aircondition για να καταφέρει να δημιουργησει την ιδανική ατμόσφαιρα για τα καλοκαιρινά βράδια…

Η JOIN στην καμπάνια της#JOINweLOVEsleep θα ήθελε να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας, ειδικά τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες.

Μείνετε συντονισμένοι…

Συντάκτης Μαρία Παπακυριάκου