7η Έκθεση Ελλήνων Κατασκευαστών Επίπλου (M.E.C. Παιανίας) 

Η δυναμική επιστροφή της Join!

Η Join, γνωστή για την εξειδίκευση της στον σχεδιασμό και την κατασκευή κρεβατοκάμαρας και ντουλάπας, συμμετείχε στην 7η Έκθεση Ελλήνων Κατασκευαστών Επίπλου παρουσιάζοντας τις νέες της συλλογές.

 

Το γεγονός της συμμετοχής σε εκθέσεις συνιστά από μόνο του μια απόδειξη της ενεργούς δράσης μιας εταιρείας, της δημιουργικής της εγρήγορσης και της διάθεσης της για εξωστρέφεια, για να επικοινωνήσει το έργο της. Πόσο μάλλον όταν έχει να παρουσιάσει και νέες, ενδιαφέρουσες δημιουργίες που ταυτίζονται με μια σχεδιαστική ανανεώση.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η συμμετοχή της Join στην 7η Έκθεση Ελλήνων Κατασκευαστών Επίπλου (7-9 Οκτωβρίου 2017) όπου η ελληνική εταιρεία παρουσίασε τις νέες της σειρές επίπλων. Το ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι ιδιαίτεροι συνδυασμοί υλικών, οι πρωτότυπες φόρμες – με τις καμπύλες να πρωταγωνιστούν – αλλά και η σχεδιαστική ευρυματικότητα που προσδίδει κατασκευαστική ευελιξία και πρακτικές εναλλακτικές.

Η εταιρεία JOIN δημιουργήθηκε το 1977 χαράσσοντας μέχρι σήμερα μια μεγάλη πορεία η οποία αποτελεί και το σημαντικό στοιχείο που διαμορφώνει το δυναμικό παρόν της. Διαθέτει έμπειρο σχεδιαστικό τμήμα αλλά και μεγάλες δυνατότητες κατασκευής και παραγωγής – το εργοστάσιο της είναι ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ελλάδα – εξασφαλίζοντας έτσι έπιπλα και χώρους που ξεχωρίζουν για τη λειτουργικότητα, τη διαχρονικότητα και την αισθητική υπεροχή τους.