Δεν έμειναν πολλές μέρες για να πούμε αντίο στο 2021 και να καλωσορίσουμε το νέο έτος. Σκεφτόμαστε πώς περάσαμε αυτόν το χρόνο, τι θα θέλαμε να κάνουμε το καινούργιο έτος και φυσικά… Τι θα κάνουμε την πρωτοχρονιά!

Το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι έχει ως μοναδικό σκοπό να ευχαριστήσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αποχαιρετώντας με αυτή την όμορφη ανάμνηση το παλιό έτος και ξεκινώντας τη νέα χρονιά με ευτυχία και αγάπη.

Όμως απαιτεί αρκετές προετοιμασίες! Για αυτό σας έχουμε ετοιμάσει ένα δώρο για την περίσταση. Έναν οδηγό που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις δουλειές σας με ευχάριστο τρόπο και θα σας δώσει μερικές πρωτότυπες ιδέες για να έχετε μια μοναδική πρωτοχρονιά.

Διακόσμηση Χριστουγεννιάτικου Τραπεζιού

Πηγή: pinterest.com

Μπορείτε να στολίσετε τη τραπεζαρία σας, τοποθετώντας ένα ανοιχτόχρωμο runner, κλωνάρια από μυρωδικά ή άλλα φυτά, όπως λεβάντα, βασιλικό, πυξάρι, ευκάλυπτο και κουκουνάρια. Τοποθετήστε τα πιάτα πάνω σε στρογγυλά σουπλά, είτε μονόχρωμα είτε από γιούτα. Διακοσμήστε τις χειροπετσέτες με μια χριστουγεννιάτικη κορδέλα. Πειραματιστείτε με τη διακόσμηση του πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού σας και είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα εντυπωσιαστούν.

 

Ποτά από όλο το κόσμο

Μπορείτε να ετοιμάσετε ένα γιορτινό Glühwein για να συνοδεύσετε το δείπνο σας ή να οργανώσετε ένα ταξίδι γευσιγνωσίας προετοιμάζοντας μια σειρά ροφημάτων για όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Εδώ μπορείτε να δείτε μερικές ενδιαφέρουσες συνταγές που επιλέξαμε για εσάς.

Join Life #11, σελ.7 Ο γύρος του κόσμου σε 10 Χριστουγεννιάτικα ροφήματα

 

Μουσική

Μπορείτε να ετοιμάσετε 3 playlist για όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Μια για πριν το δείπνο, μια που θα παίζει κατά τη διάρκεια του φαγητού και μια για το party που ακολουθεί μετά την αλλαγή του χρόνου. Εδώ μπορείτε να βρείτε κάποιες playlist που έχουμε επιλέξει για εσάς.

Join Life #11, σελ.7 Μουσική για κάθε διάθεση

 

Something Funny

Μπορείτε να γεμίσετε το χώρο με μπαλόνια ή να πάρετε κανόνια κομφετί για την αλλαγή του χρόνου.
Το αγαπημένο μου όμως, είναι η δημιουργία μιας Photo Booth Corner. Μπορείτε να αγοράσετε ή να ετοιμάσετε από χαρτόνι καπελάκια μινιατούρες, μουστάκια, vintage γυαλιά ή ό,τι άλλο θέλετε. Ως τελικό βήμα επιλέξτε μια γωνία του σπιτιού σας, κρεμάστε μια κορδέλα που να λέει ”NEW YEAR 2022” και η Photo Booth Corner είναι έτοιμη. Μετά την αλλαγή του χρόνου ποζάρετε με τις μινιατούρες που έχετε προετοιμάσει και βγάλτε τις πιο χαρούμενες και διασκεδαστικές φωτογραφίες του 2022.


Πηγή: amazon.com

 

Προσκλήσεις

Τα τελευταία χρόνια έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικό είναι όλοι να είμαστε υγιείς και πόσο ανεκτίμητο είναι να έχουμε δίπλα μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ένας όμορφος τρόπος για να τους δείξετε πόσο ιδιαίτεροι είναι για εσάς, είναι να τους προσκαλέσετε στέλνοντας τους μια γιορτινή πρόσκληση ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρόσκληση που έχουμε ετοιμάσει για εσάς, ειδικά για αυτή την περίσταση.

Οι εκπλήξεις δεν έχουν τελειώσει ακόμη! Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε το planner που έχουμε ετοιμάσει μόνο για εσάς, για να σας βοηθήσουμε με την προετοιμασία της βραδιάς.

Σας ευχόμαστε να έχετε μια όμορφη πρωτοχρονιά και καλή χρονιά!

 

Για την ομάδα της JOIN: Όλγα Γεωργιάδου
Interior Designer / Δημιουργικό τμήμα