H Τεχνολογία Στην Υπηρεσία Του Ανθρώπου

Έχετε παρατηρήσει ότι τα gadget πλέον έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μας; Τα κουβαλάμε στα κλειδιά μας, τα έχουμε ως αξεσουάρ στα κινητά μας και ποτέ μα ποτέ δεν είναι αρκετά. Αν είχαμε την δυνατότητα θα τα είχαμε παντού. Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε; Κάποια από αυτά μας διευκολύνουν τη ζωή και δίνουν έναν άλλο αέρα στη ρουτίνα της ημέρας μας

Η φαντασία πλέον δεν σταματάει σε ότι έχει να κάνει με τη τεχνολογία και τη διευκόλυνση που προσφέρει. Από τη πιο απλή μορφή της μέχρι τη πιο σύνθετη, πάντα θα είναι καλοδεχούμενη.

Polyfortistis-Join-5

Η έννοια του έξυπνου σπιτιού πλέον είναι πολύ γνώριμη και έχει απενεχοποιηθεί συγκριτικά με το παρελθόν. Και όχι, δεν θα μας καταλάβουν οι μηχανές, (στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον!).

Η αυτοματοποίηση και οι οικιακές συσκευές που έχουν τη δυνατότητα απομακρυσμένης χρήσης είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς λέξεις, ειδικά στα νέα νοικοκυριά όπου και οι δύο γονείς εργάζονται και προτιμούν τον διαθέσιμο χρόνο τους να τον αφιερώνουν στα παιδιά τους, στους φίλους τους και στους εαυτούς τους.

Φωνητική εντολή για τα φώτα, σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών με wifi και απομακρυσμένη λειτουργία μέσω εφαρμογών, σκούπα που σκουπίζει και σφουγγαρίζει μόνη της, ηλεκτρικό τζάκι που ξέρει και σου δημιουργεί τη τέλεια θερμοκρασία ώστε να πεις σπίτι μου σπιτάκι μου τις κρύες μέρες του χειμώνα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Και τα gadget δεν σταματάνε στις ανεξάρτητες συσκευές αλλά τα συναντάμε ενσωματωμένα στα έπιπλα με τη περισσότερη χρήση στο σπίτι. Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η καινούργια σειρά της Join όπου δίνει τη δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να προμηθευτεί ένα φούλ εξοπλισμένο σετ κρεβατοκάμαρας με πολλά και χρήσιμα μικρά τεχνολογικά αξεσουάρ.

Η ενσωματωμένη led σειρά με αισθητήρα κίνησης στη βάση του κρεβατιού είναι η απάντηση στις προσευχές πολλών με βραδυνές ανησυχίες όπως και το άβολο αίσθημα κάθε φορά που ψάχνεις μπρίζα κοντά στο καναπέ σου ή στο γραφείο σου. Τώρα η Join σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις ενσωματωμένο στο κομοδίνο σου, στο γραφείο σου ή όπου αλλού θες, σταθμό φόρτισης είτε ενσύρματο με διπλή θύρα usb είτε ασύρματο.