Ρομαντικοί τρόποι για να γιορτάσεις τον άγιο Βαλεντίνο

καρδιές-Βαλεντίνος-κόκκινες-καρδιες

Ρομαντικοί τρόποι για να γιορτάσεις τον άγιο Βαλεντίνο

Οι ερωτευμένοι έχουν τη δική τους ξεχωριστή γιορτή, την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου. Είναι η ημέρα που δείχνουν την αγάπη τους ο ένας στον άλλο. Είναι η μέρα που στέλνουν κάρτες, λουλούδια ή σοκολάτες και γράφουν μηνύματα αγάπης ο ένας στον άλλο. Αν και φέτος οι περιστάσεις απαιτούν να μένουμε σπίτι, παρ ‘όλα αυτά υπάρχουν πολλοί τρόποι να περάσετε μία αξέχαστη βραδιά εσύ και το ταίρι σου. Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και θα περάσετε μια φανταστική βραδιά.

Φορέστε τα καλά σας

Το καλό ντύσιμο θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα συμβάλλει στην αλλαγή της ατμόσφαιρας. Δεν είναι ανάγκη να βγείτε έξω για να ντυθείτε καλά. Περιποιηθείτε το ντύσιμό σας και απολαύστε ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σας. Φανταστείτε ότι είστε μακριά από το σπίτι σας, σε ένα πολύ ακριβό εστιατόριο και ζήστε όλη τη διαδικασία του δείπνου με όλες τις επισημότητες.

Πηγαίνετε μία βόλτα μαζί

Τώρα που τα ταξίδια δεν επιτρέπονται είναι μία καλή ευκαιρία να εξερευνήσουμε την πόλη στην οποία ζούμε. Φέτος, φροντίστε να στείλετε τον κωδικό 6 και κάντε μία βόλτα οι δυό σας, σ’ ένα πάρκο, σ΄ ένα λόφο ή σε μία παραλία. Βρείτε μία καλή τοποθεσία, με ωραία θέα και απολαύστε αγκαλιασμένοι το ηλιοβασίλεμα.

Οργανώστε ένα ρομαντικό δείπνο

Μην μαγειρέψετε κάτι βαρύ και περίπλοκο. Ένα ελαφρύ γεύμα και ένα γλυκό, συνδυασμένα με την κατάλληλη ατμόσφαιρα μπορούν να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το μαγειρέψετε μαζί με το ταίρι σας είναι μία εξίσου καλή και ρομαντική ιδέα.

Φροντίστε την διακόσμηση

Διακοσμήστε τον χώρο με αρωματικά κεριά και λουλούδια. Ο χαμηλός φωτισμός είναι ο ιδανικός. Βάλτε χαλαρωτική μουσική για να ολοκληρώσετε την ρομαντική ατμόσφαιρα.

καρδιές-κεράκια

Διακοσμήστε τον χώρο με αρωματικά κεριά και λουλούδια

Φτιάξτε φοντύ σοκολάτας

Ψάχνετε το ιδανικό γλυκό για την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου; Τότε ψάχνεις το φοντύ σοκολάτας. Λιώστε σοκολάτα και απολαύστε την με το άλλο σας μισό. Πάρε φράουλες, κράκερ, μπανάνες, μπισκότα, παγωτό και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς και βυθίστε τα στη σοκολάτα.

Δείτε μία ταινία αγκαλιά στον καναπέ

Επιλέξτε μία ταινία που να αρέσει και στους δυό σας, καθίστε αγκαλιά στον καναπέ και περάστε μία ήσυχη και ρομαντική βραδιά. Μπορείτε να κάνετε και μαραθώνιο ταινιών, αν αρέσει και στους δυό σας.

Κάντε ένα όμορφο δώρο

Μην αμελήσετε να κάνετε ένα όμορφο δώρο στο άλλο σας μισό. Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας ώστε να διαλέξετε το κατάλληλο δώρο. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι πολύ ακριβό.

Δημιουργήστε ένα σπιτικό σπα

Ανάψτε κεριά ρεσώ, διάλεξτε τα αγαπημένα σας λάδια σώματος, κρέμες, λοσιόν για να πετύχεις την απόλυτη χαλάρωση και απόλαυση.

δώρο-βαλεντίνου

Κάντε ένα όμορφο δώρο

Παίξτε επιτραπέζια παιχνίδια

Πότε ήταν η τελευταία φορά που παίξατε ένα παιχνίδι μόνο με οι δυο σας; Διάλεξε ένα αγαπημένο σας από την ντουλάπα και περάστε ευχάριστες στιγμές.

Γράψτε γράμματα ο ένας στον άλλο

Αν δεν το έχετε κάνει ποτέ πριν, τώρα είναι η ώρα να εκφράσετε γραπτώς γιατί ο σύντροφός ή η σύντροφός σας είναι τόσο ιδιαίτερος για εσάς. Πείτε του ποια από τις ιδιότητές του θαυμάζετε περισσότερο, πώς σας κάνει να νιώθετε και γιατί τον ερωτευτήκατε. Είναι ένας πρωτότυπος τρόπος να εκδηλώσετε την αγάπη σας.

Αναμφίβολα, η ημέρα του αγίου Βαλεντίνου, είναι μία καλή ευκαιρία να ξεφύγετε για λίγο από την αγχωτική καθημερινότητα, να χαλαρώσετε και να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Με όποιον τρόπο και αν επιλέξετε να την γιορτάσετε.

Ρούλα Κουτρομάνου, δημοσιογράφος