1. Το σωστό χαλί

Το αγαπημένο σας χαλί θα δώσει χρώμα και υφή στον χώρο και κυρίως θα δώσει τον δικό σας «τόνο» που θέλετε να έχει η κρεβατοκάμαρα!

2. Κομοδίνο

Σκεφτείτε τις λειτουργίες που κάνετε στην κρεβατοκάμαρα, αν διαβάζετε το βράδυ ή αν φορτίζετε το κινητό σας, αν παίρνετε τον πρωινό σας καφέ στο κρεβάτι, και φροντίστε το κομοδίνο να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες σας!

3. Ένα φυσικό στοιχείο

Ένα φυτό ή ένα λουλούδι, μπορεί να μετατρέψει τον χώρο, από απλή σύνθεση σε κάτι βιωματικό! Προσθέτει ζωή και ενέργεια καθώς επίσης, βοηθάει στον καθαρισμό του αέρα!

4. Το κατάλληλο φως

Διαλέξτε προσεκτικά το φως του δωματίου σας, υπολογίστε τα Κέλβιν που χρειάζεστε, τη θερμότητα ή ψυχρότητα και φτιάξτε το φωτισμό σας επιμελώς, με βάση τις λειτουργίες σας!

5. Λίγη τέχνη

Η τέχνη μας εμπνέει και μας προκαλεί συναισθήματα. Επιλέξτε πώς θέλετε να αισθάνεστε μέσα στο χώρο σας και διαλέξτε ένα έργο τέχνης που να εκφράζει αυτό το συναίσθημα.

6. Άρωμα

Η αίσθηση της όσφρησης είναι από τα πιο δυνατά μας εργαλεία. Επιλέξτε την αγαπημένη σας μυρωδιά και φροντίστε να υπάρχει το ευχάριστο άρωμα της επιλογής σας στο χώρο.

7. Μαξιλάρια

Τα μαξιλάρια προσθέτουν στυλ και χάρη, είναι εύκολο να εναλλάσσονται καθώς είναι το πιο ευέλικτο διακοσμητικό στοιχείο. Διαλέξτε τα αγαπημένα σας χρώματα, υφές και μοτίβα και εμπνευστείτε και πειραματιστείτε!

8. Προσωπικότητα

Προσθέστε κάτι που αντιπροσωπεύει τον εαυτό σας! Από αναμνηστικές φωτογραφίες ή αναμνηστικά ταξιδιού. Κατοχυρώστε τη δική σας προσωπικότητα στον δικό σας χώρο!

9. Αποθηκευτικό χώρο

Η ακαταστασία πάντα θα σας δημιουργεί δυσάρεστα συναισθήματα. Φροντίστε να έχετε αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους εκτός από την ντουλάπα σας, όπως υφασμάτινα κουτιά ή ταμπουρέ κοντά στο κρεβάτι.

10. Καθρέφτη

Τοποθετήστε τον καθρέφτη στο κατάλληλο σημείο, έτσι ώστε να μη σας ενοχλούν οι αντανακλάσεις του φωτός, αλλά να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Διαλέξτε αν θέλετε να κάθεστε ή να στέκεστε όρθιοι, αν θα βρίσκεστε κοντά ή μακριά.

Για την ομάδα της JOIN: Μαρία Παπακυριάκου
Graphic Designer / Δημιουργικό τμήμα

STORE LOCATOR

Ανακαλύψτε το δίκτυο των
εγκεκριμένων συνεργατών μας